25n
25N
25N

Sanitat ofereix un servei de farmàcia a domicili per a grups de risc

El número de telèfon per a sol·licitar el servei és el 900 36 22 36

Sanitat ofereix un servei de farmàcia a domicili per a grups de risc

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha anunciat que posarà a disposició un servei de farmàcia a domicili per a aquelles persones que es troben en grups de risc de salut. Segons ha explicat en la roda de premsa d’aquest matí, podran sol·licitar el servei aquelles persones que siguen majors de seixanta anys, les dones embarassades o les persones que sofrisquen alguna de les següents patologies: hipertensió arterial, diabetis, malalties cardiovasculars, malalties pulmonars cròniques, càncer o immunodeficiències.

Per a sol·licitar el servei s’ha disposat el número de telèfon 900 36 22 36, a través del qual es contactarà amb la farmàcia més pròxima perquè transporten els medicaments als domicilis. També es podran sol·licitar els medicaments a través dels serveis municipals de cada localitat.

D’aquesta manera, Sanitat tracta d’evitar el desplaçament innecessari de persones que es troben en un estat de salut delicat i de reduir el risc de contagi en eixir a l’exterior. “Si qualsevol d’aquestes persones de grups de risc necessita els seus medicaments, no és necessari que es desplace a la farmàcia”, ha reiterat la consellera.

La consellera ha agraït al Col·legi Autonòmic de Farmacèutics la seua col·laboració per a l’aplicació d’aquesta nova mesura.

A més, la consellera ha volgut destacar en la seua compareixença en roda de premsa la xifra de recuperats del coronavirus en la Comunitat, que ja ascendeix a 192 persones. En les últimes 24 hores s’han detectat 386 nous contagiats per a un total de 6308, mentre que el nombre de defuncions ha augmentat en 48 persones.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 7 =