25n
25N
25N

Com començar amb el bricolatge?

Com començar amb el bricolatge?
02/09/2020 -

Tots portem dins un manetes, o almenys la capacitat per a fer tasques manuals. Començar amb el bricolatge i escometre xicotets projectes és molt més senzill si es realitza utilitzant eines de qualitat com les que es poden adquirir en la web especialitzada d’ https://www.fixami.es/.

A continuació oferim una sèrie de consells per a poder començar amb el bricolatge de manera segura i efectiva.

Consells per a començar amb el bricolatge

En el bricolatge són molt importants les habilitats manuals, la paciència i la perseverança. A més, seguint aquests consells que proposem farem que l’inici en el bricolatge siga molt més senzill, obtenint millors resultats.

Utilitzar eines de qualitat
Són moltes les eines i materials necessaris per al bricolatge com a martells, claus, trepants, caragols, tornavisos, metre, serres, etc. Si es compta amb les eines de qualitat necessàries, els projectes de bricolatge seran més fàcils de realitzar, i els resultats obtinguts podran ser fins i tot de nivell professional.

Alguna de les eines indispensables per al bricolatge són:

Trepe tornavís, com el Kit de Bosch, un dispositiu per a trepar i caragolar amb bateria de 12 V i que inclou jocs de broques i puntes variades per a caragolar.

Fregadora excèntrica, com la Milwaukee M18 BOS125-O de bateria, que permet lligar de manera eficient qualsevol mena de superfície, reduint l’esforç necessari per a escatar.

Caixa d’eines, com l’Airpress 75255, que inclou tot el necessari per al bricolatge (martell, alicates, claus, cúters i moltes altres eines).

Protegir l’entorn de treball

Per a poder fer treballs de bricolatge és important protegir l’entorn de treball com a sòls i parets. Així s’evitarà la seua deterioració i es disposarà d’un espai més segur. Per exemple, amb cavallets de treball com els Silverline 973048 es pot crear una zona de treball segura i còmoda alhora que es protegeix el sòl.

Utilitzar proteccions corporals

Quan es comença amb el bricolatge s’usen eines que poden causar danys físics, sobretot si no s’està acostumat a treballar amb elles. El millor és utilitzar proteccions que permeten fer aquestes tasques manuals sense riscos per al cos.

Les proteccions més habituals són:

Ulleres protectores. Les ulleres 3M SF401AF permeten protegir els ulls a un sota preu.

Guants de treball. Els guants de la marca OXA ofereixen protecció a les mans durant les tasques de bricolatge.

Protectors auditius. Algunes eines poden generar molt de soroll en tallar, escatar o trepes, per la qual cosa és important protegir-se utilitzant, per exemple, el protector auditiu 3M HY21.

Mantenir la zona de treball ordenada i neta

Si mantens la zona de treball neta i ordenada serà més fàcil trobar els materials i eines i realitzar les diferents activitats manuals relacionades amb el bricolatge. Es poden eliminar els residus de fusta o altres materials utilitzant un aspirador universal com el Makita VC4210L.

Començar amb el bricolatge és molt més senzill amb els consells que hem oferit en aquest article. Mantenir la zona de treball ordenada i neta, usar proteccions, crear un entorn de treball segur i fer ús d’eines de qualitat, faran que el teu començament en el món del bricolatge siga satisfactori.

Més informació

1 Comentari

  1. Tomás Jiemenez
    Tomás Jiemenez març 31, 10:06

    Muchas gracias por el artículo, me ha servido de mucha ayuda. Saludos

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − quinze =