25n
25N
25N

Com triar les millors funeràries per a un enterrament digne

Com triar les millors funeràries per a un enterrament digne
04/11/2019 -

Encara que si bé és cert que en la gran majoria dels estats no s’exigeix contractar els serveis fúnebres d’un proveïdor, en aquests moments tan complicats val la pena fer-ho. Estem parlant de professionals que compten amb una gran experiència en aquestes situacions, adaptant-se als xicotets detalls i capaços de conéixer tots els requeriments legals que comporta el procés. Fins i tot fins ens poden donar el suport moral que necessitem en aquestes situacions.

La gran majoria de les persones solen contractar una companyia funerària en relació amb la proximitat, bé perquè han sigut recomanades per algú de confiança, o bé perquè ja han prestat serveis a la unitat familiar en el passat.

No obstant això, aquesta no sempre és la millor opció. El fet de limitar la cerca a una sola funerària pot fer que pagues més del que deuries.

Els serveis funeraris a València d’Interfunerarias poden ajudar-nos en aquests dolorosos moments. Compten amb un call center, equip amb un equip de professionals que estaran disponibles les 24 hores del dia, durant els 365 dies de l’any. Si ho necessitem, es desplaçaran al domicili per a facilitar-nos tots els tràmits, sense que això comporte cap mena d’espera.

A més, compten amb assessors que ens donaran tota la informació que necessitem, per a saber com procedir.

Perquè ho tingues més clar a l’hora de triar una funerària, continua llegint:

En què ens hem de basar per a triar funerària?

Considera diverses opcions

Tant com si parles per telèfon, com si acudeixes personalment, investiga sobre els serveis que t’ofereixen. És interessant anar acompanyat perquè et puguen ajudar a prendre la decisió, o que et tiren una mà perquè pregunten tot el que no vages a recordar.

També és interessant començar la investigació a través de la pàgina web.

Reputació

La reputació de la funerària té molt a dir-nos a l’hora de contractar els seus serveis. Tan sols has de donar una ullada a la seua trajectòria, al mateix temps que porten en aquest sector, a les opinions i testimoniatges de clients satisfets, així com a qualsevol altre criteri que ens indique que, efectivament, estem en les millors mans.

Pressupost

No sols haurem de buscar una funerària que s’adapte al nostre pressupost, sinó que caldrà estudiar els serveis que ens ofereixen i verificar el cost d’aquests.

Un detall clau a considerar és que en el preu s’incloguen els impostos. I és que l’últim que volem en aquests moments és portar-nos una sorpresa al final.

Demana el pressupost per escrit, ja que així existirà un compromís que hauran de complir.

Estudia el servei

A més, tingues molt present la qualitat del servei. Observa als empleats, així com a la persona que et vaja a donar el servei, tingues present la seua amabilitat i la seua professionalitat.

També investiga si són respectuosos amb les creences religioses.

Tota aquesta informació t’ajudarà a triar la millor funerària del mercat, aquella que s’adapte al que necessites.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =