caixa popular

Commemoració en l'acte oficial de la Policia Local de Torrent

El jardí de l’Hort de Trenor va acollir este acte on dos agents van rebre la medalla al mèrit policial i, s’ha reconegut el treball a tota una vida dels policies recentment jubilats

Commemoració en l'acte oficial de la Policia Local de Torrent
03/10/2017 -

L’alcalde de Torrent, Jesús Ros, al costat del regidor de Personal, Seguretat Ciutadana i Espais Públics, José Antonio Castillejo i l’Intendent principal de la Policia Local, Eduardo Martínez, van lliurar dissabte passat les medalles, felicitacions i esments amb motiu de l’acte de commemoració del Dia de la Policia Local de Torrent.

El jardí de l’Hort de Trenor va albergar el primer acte de distinció de la Policia Local de Torrent, “no és casualitat trobar-se ací, en el cor del Parc de Trénor on es troba l’ànima i el centre operatiu del cos de la policial local de Torrent”, va declarar el Regidor de de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo.

Durant l’obertura de l’acte, el regidor va voler començar amb un esment especial a l’exregidor de Seguretat Ciutadana, Valentín Fernández, que “ha sigut el regidor que més temps ha estat al capdavant de la delegació, 14 anys, i s’ha convertit en un referent, un mestre, un magnífic polític i magnífica persona”. Seguidament, l’intendent principal, Eduardo Martínez, va ser qui es va encarregar de nomenar als set companys jubilats, el passat any, per a reconéixer la labor realitzada.

04-acto-policiaA continuació, el secretari de l’Ajuntament de Torrent, Fernando Salom, va fer lectura de l’acta que, atorga la mètopa oficial d’agraïment a la Policia Nacional de la comissaria de Torrent en reconeixement de la seua col·laboració i manteniment de la seguretat ciutadana i la defensa de les llibertats. També es va atorgar la medalla al mèrit policial a Sergio Ceas que, va alliberar les vies respiratòries d’un menor de 5 anys que es trobava en estat de xoc, aconseguint extraure-li una bola d’aliment amb els dits, i que, gràcies a la seua actuació va poder salvar-li la vida. I la medalla al mèrit policial a l’agent, Vicent Fluixà, en reconeixement de la seua intervenció amb el consegüent perill per a la seua integritat física en una disputa tumultuària amb intenció de linxar a un altre veí el qual, presumptament, havia disparat a dos veïns que es trobaven ferits per arma de foc.

Els agents van estar acompanyats, a més d’un nombrós públic, per la corporació municipal, regidors de Seguretat Ciutadana en anteriors legislatures, autoritats representants dels cossos de força i seguretat de l’estat i de l’exèrcit de l’aire. Així com, l’intendent de la Policia Local de Torrent, cap de Protecció Civil de Torrent, autoritats i representants de l’entramat cultural, associatiu i de la resta d’institucions de Torrent.

Per la seua banda, va anar l’alcalde, Jesús Ros, qui va concloure l’acte, i va fer extensiva la felicitació a tots els regidors de Seguretat Ciutadana que han passat per l’Ajuntament de Torrent. També va voler felicitar als homenatjats, a tots els membres de la Policia Local i, a la societat civil que col·labora desinteressadament perquè “servir és una de les tasques més nobles”. En este dia en el qual “hem de ser capaços de reconéixer, estimar i apreciar el que fem pels altres i, ser capaços de donar les gràcies davant de tota la societat torrentina del treball que realitza Policia Local”, va concloure.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 3 =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris