25n
25N
25N

El comité d'empresa de la Ribera s'uneix a la concentració de demà contra l'Empresa Pública de Salut

El comité d'empresa de la Ribera s'uneix a la concentració de demà contra l'Empresa Pública de Salut
03/06/2021 -

El comité d’empresa del personal subrogat del departament de salut de la Ribera s’uneix a la concentració que ha convocat demà la Societat de Radiologia de la Comunitat Valenciana (SRCV) contra l’Empresa Pública de Salut (EPS) que la Conselleria de Sanitat pretén crear per a assumir els serveis externalitzats, segons han assenyalat en un comunicat.

Sobre aquest tema, exigeix la retirada del Decret llei de creació d’aquesta EPS i adverteix de les possibles conseqüències, ja que afirmen que la seua constitució “es traduirà en una deterioració de la qualitat assistencial per als pacients, i d’una precarització de les condicions laborals”.

A més, assenyalen que l’EPS garanteix “la futura externalització de serveis i fins i tot departaments” i que, tal com aquesta concebuda, a continuació de la incorporació de professionals de l’antiga empresa de ressonàncies, i el personal de subministrament farmacològic de les residències, “s’inclourà al personal de les Concessions que acaben el contracte i fins i tot als Consorcis de l’Hospital General de València, i al Provincial de Castelló”.

“A ningú se li escapa que l’EPS podria ser la fi també dels interins de llarga duració, de més de tres anys, als quals se’ls inclouria també en aquesta empresa com a possible solució a la més que probable judicialització de la seua situació”, afirmen.

Per tot això, el comité d’empresa de la Ribera se solidaritza amb el Comité d’Empresa de Torrevella Salut i se suma a la seua petició de dimissió del síndic del PSPV en Les Corts Valencianes, Manolo Mata, pels seus “greus insults” als professionals d’aquest departament de salut, que entre altres qualificatius es va referir a ells com a “fills de regidors”.

De la mateixa manera, critiquen la intenció d'”injuriar el procés de reversió dut a terme a Alzira, la prioritat de la qual va radicar, en el fet que tot es fera amb la màxima seguretat jurídica per al personal d’Alzira i per als quals venien després”. “L’EPS no és més que una nova privatització de la gestió sanitària a la Comunitat Valenciana”, postil·len.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 4 =