25n
25N
25N

El Comité de Desescalada de Paterna reforça el servei d'ambulància, de seguretat i de neteja per a aquest pont

Amb aquestes tres mesures, l’Ajuntament pretén augmentar la seguretat de tota la població que ja pot començar a sortir al carrer davant la incorporació, aquest cap de setmana, d’esportistes i majors

El Comité de Desescalada de Paterna reforça el servei d'ambulància, de seguretat i de neteja per a aquest pont
30/04/2020 -

El Comité Tècnic de Desescalada de l’Ajuntament de Paterna, encarregat de planificar la progressiva volta a la normalitat de la ciutat en tots els nivells i sectors, ha reforçat per a aquest pont de l’1 de maig el servei d’ambulància, de seguretat i de neteja davant el previsible increment de població al carrer a causa de les mesures d’alleujament del confinament.

Així ho ha anunciat avui l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo qui ha explicat que “l’objectiu d’aquestes mesures és, d’una banda, augmentar la higienització de les zones d’ús col·lectiu més susceptibles de rebre una major afluència de persones i, per una altra, augmentar la presència de Policia Local i Protecció Civil i tenir preparat un servei d’ambulància assistida que puga atendre immediatament qualsevol incidència que pogués sorgir, sobretot per la sortida permesa de majors i esportistes al carrer a partir del 2 de maig”.

Aquestes són les dues primeres decisions que adopta el Consell Tècnic de Desescalada, un òrgan creat pel primer edil per a afrontar i organitzar el procés de desescalada de Paterna i la reactivació de la ciutat “amb la prudència, garanties i seguretat que requereix aquesta complexa situació”.

Tal com ha explicat Sagredo, “en aquest procés comptarem amb l’opinió i la visió de tots els sectors socioeconòmics de la ciutat, des de les nostres àrees industrials i autònoms fins als clubs esportius i la universitat”. De fet, durant aquesta setmana s’han mantingut reunions amb el sector d’hostaleria i amb el de perruqueries i centres d’estètica per a abordar, de manera conjunta, el reinici dels seus serveis.

A més de recollir les inquietuds d’aquests sectors per a realitzar una desescalada ajustada a les seues necessitats i a les directrius de les autoritats, aquest Comité també s’encarregarà d’analitzar les mesures empreses com el repartiment de màscares a domicili, en els polígons, comerços, etc. i d’estudiar altres com la conversió en zona de vianants temporal de carrers per a augmentar les possibilitats de distanciament social en els dies de major afluència veïnal i garantir el màxim espai públic per a vianants.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − dotze =

museo prehistoria
museo prehistoria