25n
25N
25N

El comité d'empresa d'EMT atribueix les aglomeracions per la vaga a Grezzi

El comité d'empresa d'EMT atribueix les aglomeracions per la vaga a Grezzi
29/09/2020 -

El comité d’empresa de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha atribuït aquest dimarts les aglomeracions de passatgers que es produeixen en els autobusos de l’entitat coincidint amb la vaga que se secunda a l’actitud que mantenen l’Ajuntament i el regidor de Mobilitat Sostenible i president de la companyia, Giuseppe Grezzi, “per no voler convocar el consell d’administració per a ratificar el conveni col·lectiu signat al març”.

Des del comité d’empresa han indicat a Europa Press que les aglomeracions que s’han registrat “són les conseqüències lògiques de la vaga” i han destacat que no és propòsit dels sindicats “generar eixes aglomeracions”. “Arribar a aquesta situació és producte de l’Ajuntament i de Grezzi per no voler convocar el consell d’administració per a ratificar el conveni col·lectiu signat al març”, han afegit.

Pel seu costat, des de la direcció de l’Empresa Municipal de Transports han explicat a Europa Press que “Grezzi ja va advertir en el seu moment del perill de possibles aglomeracions durant els serveis mínims fixats” per la vaga i han ressaltat que l’edil “va comentar que EMT havia traslladat la seua preocupació sobre aquest tema a la Conselleria de Sanitat”.

“Des d’EMT estem fent seguiment de l’afectació en el servei que estan provocant els aturs parcials convocats pel comité d’empresa i mantenim totes les mesures per a garantir la seguretat enfront de la Covid-19 a l’interior de l’autobús”, han agregat.

Així, han ressaltat el reforç de neteja i desinfecció, la limitació d’aforament, l’entrada per la porta central, l’aïllament de la zona de conducció o l’obligatorietat d’utilitzar mascareta”.

Per part seua, preguntat aquest dimarts per eixes aglomeracions després de la Junta Local de Seguretat, l’alcalde de València, Joan Ribó, ha considerat que “s’ha de fer un esforç per a no concentrar a les persones”. Al seu torn, ha exposat que, “evidentment, el tema de l’EMT està vinculat a un tema de finançament” i ha ressaltat que des del consistori s’està “demanant a escala estatal” eixos recursos i “treballant en eixes coordenades”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =