25n
25N
25N

La Comissió d'Urbanisme aprova el PEP del Botànic

Diego Delso

La Comissió d'Urbanisme aprova el PEP del Botànic
25/03/2019 -

La Comissió d’Urbanisme, després de reunir-se aquest matí, ha decidit acceptar la petició de suspensió el PAI de ‘Hierros Turia’ durant dos anys a causa de l’elevada oferta existent de sòl comercial al voltant de Vara de Quart en l’actualitat.

Així mateix, ha acordat sotmetre a informació pública durant 45 dies hàbils l’Homologació Sectorial del planejament vigent referent al sòl urbà de Ciutat Central. Aquesta homologació és la que permetrà abordar la revisió detallada de les diferents àrees funcionals.

A més, ha donat el vistiplau per a adaptar el Pla Parcial de Millora del sector NPI-8 del PGOU de Font de Sant Lluís sol·licitat per Analyst Invierte SLU -que és l’agent urbanitzador del PAI de Font de Sant Lluís- per a augmentar el nombre d’habitatges a construir. D’aquesta forma, es construiran 2.328 habitatges, en lloc de les 1.970 previstes inicialment, la qual cosa augmenta de manera proporcional el nombre d’habitatges de protecció pública del sector. L’edificabilitat es manté, no augmenta.

Finalment, ha aprovat provisionalment les modificacions del Pla Especial de Protecció dels Entorns dels Béns d’Interés Cultural Jardí Botànic de la Universitat de València, Temple Parroquial de San Miguel i Sant Sebastià i Porta de Quart (PEP-EBIC). Després d’aquesta aprovació, la Conselleria haurà d’aprovar el document definitivament per a la seua entrada en vigor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + dos =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent