25n
25N
25N

La Comissió executiva del PSPV aprova defensar un govern de coalició amb Compromís "a imatge del Botànic"

Arxiu

La Comissió executiva del PSPV aprova defensar un govern de coalició amb Compromís "a imatge del Botànic"
26/06/2019 -

La Comissió executiva del PSPV-PSOE de la ciutat de València ha acordat aquest dimecres per unanimitat que els socialistes continuen defensant un govern de coalició “estable i progressista” en la capital al costat de Compromís amb un model “a imatge del Botànic”. “El contrari, és a dir un executiu que excloga al Partit Socialista, seria una decisió irresponsable per a la ciutat”, han assegurat.

En la reunió s’han aprovat tres punts, en el primer dels quals han defensat que els ciutadans van manifestar una “voluntat” de configurar “un Govern de coalició conformats per les dues forces polítiques” (PSPV i Compromís). “És per això, que els i les socialistes donem suport a la investidura de Joan Ribó com a alcalde de la ciutat de València complint amb la responsabilitat que calia exigir a la nostra força política”, han agregat en un comunicat.

Així, consideren que formar un govern “a imatge del Botànic” seria “coherent a allò que els dos partits polítics han defensat i acordat per al conjunt de la Comunitat Valenciana i el seu reflex municipal”.

“El contrari, és a dir un executiu que excloga al Partit Socialista, seria una decisió irresponsable per a la ciutat. No és conforme al mandat progressista emanat de les urnes comprometre la governabilitat i l’estabilitat per negar la representativitat al Partit Socialista”, han manifestat.

D’aquesta manera, han considerat que “no és comprensible la posició de veto al model del Botànic que Compromís està mantenint a la ciutat de València”. En aquest sentit, han reiterat a la coalició la seua petició que “alce el veto al model del Botànic” perquè “és un marc d’acord conformat pels dos partits per a la consecució d’un govern de coalició, i d’aquesta manera poder continuar avançant en les negociacions”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + nou =