caixa popular

Llíria crea la Comissió de Protecció de la Infància i Adolescència

Este òrgan naix per assegurar una atenció més eficaç als jóvens en situació de risc i desprotecció social

Llíria crea la Comissió de Protecció de la Infància i Adolescència
04/05/2018 -

L’Ajuntament de Llíria va aprovar per unanimitat en l’última sessió plenària la creació de la Comissió Tècnica Municipal de Protecció de la Infància i Adolescència.

Este òrgan tindrà com a finalitat la millora en l’atenció als menors que es troben o puguen trobara en situació de risc o amb mesures jurídiques de protecció, a través d’un treball conjunt entre els diferents agents socials implicats com són sanitat, educació, servicis socials i policia local.

La nova comissió estarà composta per dos persones de l’equip municipal de Servicis Socials, una dels servicis especialitzats d’atenció a famílies amb menors en situació de risc (SEAFI), un integrant de la unitat de treball social del Centre de Salut d’Atenció Primària de Llíria, una persona del Gabinet Psicopedagògic Municipal (GPM), una altra del Servici Psicopedagògic Escolar (SPE) i un membre de la Policia Local de Llíria. Així mateix, podran assistir aquells professionals que per la seua implicació en les labors d’avaluació i seguiment d’estos casos, puguen aportar informació per a abordar els objectius de la comissió.

“Este nou equip de treball es reunirà trimestralment per a posar tots els recursos i aportacions en comú amb la finalitat d’aconseguir intervencions més satisfactòries davant de situacions de risc dels més jóvens. A més, pretenem que este òrgan interdisciplinari detecte i propose la creació de nous recursos per a millorar la situació de la infància i adolescència del nostre municipi” ha declarat la regidora de Polítiques Inclusives i Benestar Social, Vallivana Murgui.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 13 =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC