caixa popular

La comissió d'investigació en les Corts sobre Crespo Gomar i el finançament de PSPV i Bloc arrancarà el 28 de setembre

I. CABALLER/CORTS VALENCIANES

La comissió d'investigació en les Corts sobre Crespo Gomar i el finançament de PSPV i Bloc arrancarà el 28 de setembre
18/09/2018 -

La comissió d’investigació en Les Corts sobre el finançament electoral del PSPV i Bloc –partit majoritari de Compromís– entre 2007 i 2008, així com sobre la relació de la mercantil Crespo Gomar amb les administracions públiques i partits polítics, arrancarà el pròxim 28 de setembre.

Així ho ha acordat la Junta de Síndics d’aquest dimarts que, així mateix, ha aprovat la constitució de la Comissió especial d’estudi per a analitzar la pobresa i la desigualtat social a la Comunitat Valenciana i una altra sobre la contractació de la Generalitat amb la trama investigada en el marc de l’Operació Taula.

La comissió sobre el finançament electoral de PSPV i Bloc parteix d’una iniciativa, proposta conjuntament per Podem i Ciutadans (Cs), que va ser aprovada per unanimitat en un ple de les Corts al maig i que assenyalava que la comissió es constituiria abans que acabara el mes de setembre.

Així mateix, indicava que s’aprovaria, a partir de les propostes dels grups parlamentaris, el calendari, les compareixences convenients i el pla de treball i que en un termini màxim de sis mesos havia d’elaborar un dictamen amb les conclusions.

Prèviament a la celebració de la Junta de Síndics, el síndic adjunt de Cs en les Corts, Juan Còrdova, ha defensat “la tolerància zero amb la corrupció” i ha considerat que “cal exigir la mateixa transparència ara que la que es demanava en els casos del PP”.

Per la seua banda, la també portaveu adjunta de Podem, Fabiola Meco, ha comentat que la seua formació anava a insistir en l’engegada de la comissió de recerca perquè “va anar un compromís adquirit abans de l’estiu” i és necessari que “s’esclarisquen tots els fets”.

Més informaciójo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + 11 =