25n
25N
25N

Alfafar donarà la benvinguda a les Falles 2017 este cap de setmana

Dissabte que ve s’inaugurarà l’Exposició del Ninot 2017 i el diumenge tindrà lloc la tradicional Crida. A més, les Falleres Majors d’Alfafar i el President Infantil al costat de l’Alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, donaran pas a les quals seran les seues falles més especials

Alfafar donarà la benvinguda a les Falles 2017 este cap de setmana
23/02/2017 -

Alfafar es prepara per a donar la benvinguda oficial este cap de setmana a les Falles del 2017. El municipi ultima detalls per a un cap de setmana ple d’actes fallers.

Este cap de setmana Alfafar inaugurarà l’Exposició del Ninot 2017 a les 18:00h en el centre comercial Carrefour situat en l’Avinguda de l’Albufera. En ella, els i les visitants podran trobar una mostra de diversos personatges fets “ninots” de les set comissions del municipi.

D’altra banda, el diumenge a les 12:00h el món faller d’Alfafar té una cita en la Plaça de l’Ajuntament per a donar oficialment la benvinguda a les falles amb la tradicional Crida.

De la mà de l’Alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, les Falleres Majors d’Alfafar, Ana María Fernández (Fallera Major) i Sara García (Fallera Major Infantil) i el President Infantil Gonzalo Espinar Gómez, donaran pas a les quals seran les seues falles més especials. A més, esta serà la primera Crida que es farà amb les Falles reconegudes com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

El regidor de Falles, Eduardo Gascó Grau, està segur que “seran unes falles molt especials, on les set comissions falleres d’Alfafar demostraran un any més la germanor que existeix entre elles i la passió que senten per la festa.” A més, vol donar l’enhorabona a les falles “Pensat i Fet” i “Hort del Comte” pel seu 40 aniversari, i a la falla “Sant Jaume” pel seu 5 aniversari.

Tots dos actes tenen sempre un gran acolliment per part de les comissions del municipi, ja que suposen el començament de les Falles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 3 =

museo prehistoria