25n
25N
25N

Comencen les obres de reurbantizació de diversos carrers de la Zona Zero del Cabanyal

E.P

Comencen les obres de reurbantizació de diversos carrers de la Zona Zero del Cabanyal
24/12/2018 -

El regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, ha anunciat l’inici de les obres de reurbanització en el tram comprés entre els carrers de Llavador i de les Columbretes, en la coneguda com a ‘zona zero’ del Cabanyal. Els treballs, amb un termini d’execució de tres mesos i un pressupost de 450.620,50 euros, consisteixen en la renovació del paviment, la canalització de la xarxa d’enllumenat i la recol·locació de mobiliari públic.

«Continuem complint el compromís amb el Cabanyal, reurbanitzant una de les zones més degradades pel projecte de prolongació de Blasco Ibáñez. Es dotarà al barri de major qualitat urbana i de vida, incloent-hi arbratge als carrers i millorant l’accessibilitat, a més de recuperar la dignitat que mereix el barri», ha manifestat Sarrià. L’àmbit d’actuació abasta els carrers de Sant Pere, Sol, Llavador i les Columbretes, encara que d’aquesta última només es reurbanitzarà l’espai entre Sant Pere i Lluís Despuig. Es tracta de vies d’un sentit de circulació, que compten amb enllumenat públic i mobiliari urbà, però no disposen d’arbratge.

S’ampliarà la vorera esquerra del carrer de Sant Pere en el sentit de la circulació fins als dos metres d’ample, mentre que la vorera dreta, on s’inclouran escocells de 2×1 metres cada huit metres, tindrà un ample variable en funció del tram. Les voreres es pavimentaran amb llamborda de formigó d’acabat granític, es reasfaltará la calçada, que tindrà una amplària de tres metres, i s’afegiran rigoles en els dos costats, això és, franges entre la calçada i la vorera per conduir les aigües de pluja. A més, es recol·locaran les tapes on hi haja arquetes i s’adaptaran els embornals.

El carrer de Sant Pere té un ample màxim de 6,80 metres, una vorera que va des dels 0,60 centímetres fins als 2,20 metres i una calçada d’entre 5 i 5,50 metres. L’ample total de la resta dels carrers és de 4,3 metres com a mínim i 8 metres com a màxim.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 3 =

CCCC
torrent