25n
25N
25N

Comencen les obres de renovació de la climatització del mercat de Benicalap

Comencen les obres de renovació de la climatització del mercat de Benicalap
11/06/2019 -

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València ha començat les obres per instal·lar un nou sistema de climatització en el mercat de Benicalap, de forma que en un mes es podrà estrenar un nou sistema d’aire condicionat. «La substitució dels actuals equips de climatització posarà fi a una reivindicació dels venedors, que des de fa temps reclamen una millora de les instal·lacions, sobretot en els mesos de més calor», ha explicat el regidor de Comerç en funcions, Carlos Galiana.

D’altra banda, el regidor ha destacat que «a principis de l’any passat es van detectar errors en l’aire condicionat del mercat, que ja portava diverses reparacions sense que s’aconseguira resoldre el problema. En eixe moment vam decidir pressupostar una actuació a gran escala per a dur endavant una gran actuació com la que hem posat en marxa ara i, així, canviar tot el sistema per un de nou».

Aquesta actuació se suma a altres que s’han dut a terme per part del Consistori per pal·liar les deficiències d’aquests comerços. De fet, no és l’únic aire condicionat que l’Ajuntament ha renovat en un mercat municipal recentment. El mercat del Cabanyal també s’ha vist beneficiat per una actuació similar, i en el de Castella està programada una intervenció d’aquestes mateixes característiques.

Galiana ha assenyalat que «la xarxa de mercats municipals són un organisme importantíssim per a la ciutat de València i, després de molts anys abandonats, l’Ajuntament porta 4 anys posant-los al dia i dotant-los d’infraestructures i servicis com aquests centres i els seus clients i clientes mereixen».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + 19 =

escalante
Informacion coronavirus