25n
25N
25N

Comencen les obres del poliesportiu de Massamagrell, finançades amb el romanent de tresoreria

Aquestes obres, valorades en 15.830 euros, consisteixen en tres accions diferenciades, finançades íntegrament amb fons propis de l’ajuntament.

Comencen les obres del poliesportiu de Massamagrell, finançades amb el romanent de tresoreria
25/09/2020 -

En el marc dels fons propis amb càrrec al romanent de tresoreria que va aprovar l’Ajuntament de Massamagrell recentment, s’han iniciat una sèrie d’obres en el poliesportiu municipal, valorades en un total de 15.830,43 euros i que contenen tres actuacions diferenciades.

En primer lloc, s’ampliarà el magatzem al costat de l’aula de pilates, valorat en 7.964,22 euros, en segon lloc, es procedirà a la reparació i pintat de la pista de bàsquet, valorada en 5.000 euros i, finalment, es procedirà a la reparació del clos, taxada en 3.213,76 euros.

L’alcalde i regidor d’esports, Paco Gómez, ha assenyalat “La voluntat d’aquest equip de govern, quan aconseguim aprovar el romanent de tresoreria, era i continua sent realitzar les actuacions necessàries per a millorar les condicions de vida de les i els veïns de Massamagrell. En aquest cas concret, les obres del poliesportiu es corresponen amb el compromís adquirit de millorar les nostres instal·lacions esportives municipals per a continuar fomentant una cultura esportiva tan necessària en el nostre municipi.”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + set =

bombers
CCCC
bombers