25n
25N
25N

Comencen les obres de la pèrgola per a activitats musicals i culturals al parc de Malilla

L’Ajuntament inverteix en este projecte prop de 50.000 euros

Comencen les obres de la pèrgola per a activitats musicals i culturals al parc de Malilla
26/11/2020 -

El vicealcalde de València i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha destacat que es tracta d’una de les propostes més demandades pels veïns i veïnes en els pressupostos participatius DecidimVLC del 2018. Segons Campillo, “esta estructura molt novedosa i cridanera serà un símbol del Parc de Malilla i es convertirà en un espai de trobada veïnal per desenvolupar iniciatives culturals”.

El projecte compta amb un pressupost d’adjudicació de 48.946 euros i la seua instal·lació té un termini d’execució de 2 mesos. El vicealcalde de València i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha explicat que es tracta d’una estructura contemporània que serveix per a completar el catàleg d’activitats que es poden desenvolupar al Parc de Malilla. La seua funció principal és la de generar un espai apropiat per a la realització de concerts de bandes i altres actuacions musicals i culturals.

El projecte consisteix en una sèrie de murs que emergeixen a partir de la mateixa gespa que cobreix tota l’esplanada, generant un escenari obert al qual abracen tant en horitzontal com en vertical a manera de pètals rocosos de flor. Estos dotze murs, en referència directa a les dotze notes musicals, es disposen en diferents plans, amb una geometria exacta de porció de tres cercles concèntrics, amb els quals es vol generar les condicions acústiques adequades per a la difusió del so propi de les actuacions. En paral·lel, es planteja que l’espai generat puga absorbir altres usos públics. D’esta manera, els murs concèntrics s’assenten de manera que generen diferents espais entre ells que serveixen al mateix temps de portes d’escena.

Quant al paisatge, es pretén la riquesa visual; generant una estructura a manera de símbol del parc i epicentre cultural del barri en activitats a l’aire lliure. També, com a ha posat en valor Campillo, la pèrgola està dissenya per a ser usada i gaudida per tots els veïns i totes les veïnes, per tant, complirà amb les condicions d’accesibilitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + deu =