25n
25N
25N

Comencen les obres pendents d'executar al Parc Central Russafa-Malilla

Comencen les obres pendents d'executar al Parc Central Russafa-Malilla
05/06/2020 -

Ja han donat principi les obres d'”Urbanització del Parc Central Zona Russafa-Malilla Zona Dr. Domagk i altres”. Es tracta de les actuacions que van quedar pendents d’executar en la superfície en el seu moment ocupada per les instal·lacions d’un concessionari d’automòbils fins al seu desallotjament prèvia resolució judicial.

Les primeres tasques a realitzar són el desbrossament i sondatges del terreny i moviment de terres.

Entre les actuacions del parc pendents destaquen, al voltant del moll 4 confrontant a l’Av. Peris i Valero, la finalització del mur verd, la construcció de l’arener i un joc infantil. També la continuïtat del canal i font de l’accés pel carrer Dr. Domagk i completar les instal·lacions del centre de repartiment d’energia elèctrica requerit per Iberdrola. A més de l’execució de vials, es completarà el clos definitiu del parc en el límit amb l’espai ocupat per contenidors en l’avinguda Filipines que també seran retirats.

Les obres van ser adjudicades a UTE GUEROLA TRANSER, S.L.U- SERVICIOS Y APLICACIONES INEL, S.L., per un import d’1.276.674 euros, IVA no inclòs i tenen un termini d’execució de 8 mesos.

La superfície aproximada de l’actuació és d’uns 4.000 m², distribuïda en dues parts, una de 1.400 m² que afecta instal·lacions del parc i una altra de 2.500 m² que afecta vials de la urbanització de les parcel·les edificables.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − set =