25n
25N
25N

Comencen les obres de la nova Pista d'Atletisme de Paterna

Comencen les obres de la nova Pista d'Atletisme de Paterna
24/11/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha iniciat les obres de la nova Pista d’Atletisme de la ciutat, que s’alçarà en els terrenys confrontants a la Ciutat Esportiva Municipal.

La setmana passada arrancaven els treballs d’execució d’aquesta infraestructura esportiva que es preveu que estiga finalitzada en aproximadament 12 mesos, a la fi de 2021.

La nova pista d’atletisme tindrà 6 carrers i 200 metres de corda, amb rectes, zones de salt de longitud, salt de perxa i llançament de pes.

A més, el projecte inclou la construcció de graderies per a espectadors, que estaran protegides en una part per un cobriment lleuger a manera de marquesina. També es construiran dos blocs d’edificis, un d’oficines i magatzem, i un altre destinat a vestuaris.

La inversió prevista és d’1.768.970 euros i les noves instal·lacions estaran homologades per a l’esport professional, servint per als esportistes d’alt nivell dels diversos clubs locals d’atletisme, així com per a joves atletes.

Paterna compta amb més de 700 federats en els diferents clubs d’atletisme de la ciutat, com el Cárnicas Serrano, el Paterna Runners, Pas a Pas la Canyada o l’Escola Atletisme del Liceu Francés, per als quals aquesta infraestructura suposarà poder entrenar en instal·lacions d’alt nivell, que també podran ser aprofitades per esportistes amateur.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − set =