25n
25N
25N

Comencen les obres del carril bici del Pont de Campanar

Comencen les obres del carril bici del Pont de Campanar
23/01/2019 -

Les obres del carril bici que unirà l’avinguda de Mestre Rodrigo amb el passeig de la Petxina pel pont de Campanar han començat hui amb un vial, de 215 metres, segregat de calçada i bidireccional, que se situa en el carril dret cap a l’avinguda de Pérez Galdós, en el sentit de la circulació rodada.

Amb aquesta actuació se li dóna continuïtat al ja existent carril bici que circula pels carrers de Torres i Democràcia i el passeig de la Petxina, i que perdia la connexió en arribar a l’encreuament amb Pérez Galdós i el pont de Campanar.

A més, amb aquest i amb el del pont del Regne –del qual està previst que acaben de pintar a la fi d’esta setmana– són ja onze de quinze els ponts que creuen l’antic llit del riu Túria els vertebrats per vials ciclistes. I dels quatre restants, dos d’ells –Montolivet i pont de les Glòries Valencianes– estan contemplats en projectes de carrils bici ja aprovats.

El carril bici del pont de Campanar, que està previst que es finalitze en només de dues setmanes, forma part del projecte que engloba el que s’està executant a l’avinguda de Suècia –des de l’Albereda fins a Blasco Ibáñez– i la connexió del carrer de Conca amb Palleter que es farà pròximament. Tot el conjunt ha estat adjudicat a l’empresa Bertolín, per un import de 218.179,34 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − 1 =