25n
25N
25N

Comencen les obres del carril bici del carrer Alacant

Comencen les obres del carril bici del carrer Alacant
12/12/2018 -

S’han iniciat les obres del carril bici de 745 metres del carrer Alacant, concretament entre els números 3 i 7. Per a dur a terme aquesta acció s’ha ocupat part de la vorera, de la zona d’estacionament i d’un a dos carrils de calçada, deixant així, un carril lliure al trànsit rodat mentre s’executen les obres. Es tracta d’un projecte proposat en 2016 des de Mobilitat Sostenible però pausat fins al moment per la realització de l’Anell Ciclista –que serà la seua connexió- i l’obtenció de l’autorització de Conselleria de Cultura per a realitzar les obres per tractar-se d’un entorn BIC (Bé d’Interés Cultural).

El carril bici unirà, d’aquesta forma, l’Anell Ciclista al seu pas pel carrer Xàtiva i el carril bici del carrer de Filipines que circula pegat al futur Parc Central fins a la rotonda partida de Manuel Sanchis Guarner (encreuament amb l’avinguda Ausiàs March i Peris i Valero).

Des de Xàtiva fins a la Gran Via Germanies, el carril bici estarà segregat sobre la calçada, serà bidireccional i de 2 metres i mig d’ample, deixant un sol carril per al trànsit motoritzat. D’altra banda, al carrer de Gibraltar, i fins a unir-se amb el carril bici de Filipines, passarà a ser ciclocarrer.

A més, es proposa establir en un futur com a zona residencial el tram del carrer Alacant, entre els carrers Castelló i Sogorb. D’aquesta forma es busca minimitzar el trànsit d’eixida des de Colón cap al carrer Alacant. Així mateix, també està previst que se situe una parada de l’EMT amb la seua respectiva plataforma i un pas de vianants. D’altra banda, al ser de baix pressupost, s’ha establit un contracte menor amb un cost assumit des del mateix servici de Mobilitat Sostenible.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =

CCCC
torrent