25n
25N
25N

Comencen les obres del carril bici de l’avinguda de l’Institut Obrer de València

Connectarà l’avinguda d’Amado Granell Mesado fins al passeig de l’Albereda passant pel pont de Montolivet

Arxiu

Comencen les obres del carril bici de l’avinguda de l’Institut Obrer de València
16/09/2020 -

Este matí han començat els treballs d’execució del nou carril bici de l’avinguda de l’Institut Obrer de València, que connectarà l’avinguda d’Amado Granell Mesado fins al passeig de l’Albereda passant pel pont de Montolivet. El projecte sorgix dels pressupostos participatius DecidimVLC 2017 i està previst que les obres duren dos mesos.

L’actuació que comença hui ocupa un tram de vorera i carril exterior de la rotonda de l’avinguda d’Amado Granell Mesado i un tram de vorera i carril dret de l’avinguda de l’Institut Obrer de València sentit pont de Montolivet, a l’altura d’esta mateixa rotonda. Les obres del carril bici de l’avinguda de l’Institut Obrer de València, que tenen una previsió de dos mesos de duració, no preveuen afeccions rellevants en el trànsit rodat d’esta avinguda de tres carrils de circulació per sentit —dos direcció Albereda una vegada finalitzen els treballs—.

Este carril bici bidireccional, segregat per calçada, de 2,50 metres d’ample i 1.100 metres de longitud, va ser adjudicat per 99.712 euros més IVA —és a dir, un total de 120.651,52 euros— a l’empresa Pavasal Empresa Constructora S.A. Al projecte, que sorgix dels pressupostos participatius DecidimVLC 2017, se li ha concedit, a més, una subvenció de 53.473,50 euros per l’IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial), amb el suport financer de la Unió Europea a través dels fons FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − huit =