25n
25N
25N

Comencen les obres d'accessibilitat universal a l'edifici de la banda municipal

Comencen les obres d'accessibilitat universal a l'edifici de la banda municipal
13/01/2019 -

La Regidoria de Govern Interior ha iniciat les obres d’accessibilitat en l’edifici de la Banda Municipal de València, situat a l’avinguda del Cid. Les obres s’emmarquen en el pla d’Accessibilitat i Supressió de Barreres en Edificis Municipals posat en marxa en desembre de 2015, segons ha explicat el regidor Campillo. El termini d’execució de la totalitat de les obres s’estima en 1 mes i el pressupost de l’actuació és de 48.363,07 €.

En concret, les obres intervindran en la millora de l’accessibilitat en el conjunt de l’immoble, a través de la intervenció en l’accés principal de l’edifici per a eliminar l’escaló, adaptar els banys i instal·lar un nou ascensor situat al pati interior i adaptat per transportar els instruments.

En la zona de banys s’inclouran dues cabines accessibles, una per a homes i altra per a dones. L’anterior muntacàrregues se substituirà per un ascensor accessible de doble embarcament, elèctric sense sala de màquines, capaç de traslladar tant a persones com a instruments per a 630 kg de càrrega.

Campillo ha explicat que «es tracta d’abordar, per fi, una reivindicació de fa molts anys de la banda municipal, ja que l’antic muntacàrregues havia deixat de funcionar, la qual cosa comportava un problema greu perquè s’havien de carregar els instruments per l’escala». El regidor ha destacat així mateix «que aquesta nova actuació s’emmarca en el programa d’accessibilitat d’edificis municipals que hem estat desenvolupant des de desembre del 2015, una volta realitzàrem l’auditoria municipal d’accessibilitat».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × cinc =

museo prehistoria