25n
25N
25N

Comencen les millors rebaixes de l'any

Hui obri tot el comerç de la Comunitat Valenciana

Comencen les millors rebaixes de l'any
07/01/2018 -

Després del bon acolliment pel públic de les obertures de festius de les campanyes de Black Friday, Nadal i Reis, arriba el primer dia de les tradicionals rebaixes de gener, en les quals les grans superfícies valencianes segueixen amb la seua política d’adaptació dels preus a les necessitats dels consumidors.

Joaquín Cerveró, portaveu d’ANGED a la Comunitat Valenciana, ha volgut subratllar que “a pesar que el període de rebaixes com tal ha evolucionat, la fortalesa de les denominades rebaixes de gener fa que totes les grans superfícies facen un esforç per presentar ofertes molt potents als consumidors. Enguany a més clients i comerciants comptem amb l’avantatge addicional que el primer dia de promoció serà este diumenge, endemà a la festivitat dels Reis Mags. Esperem comptar amb un 7% més de visites que el primer dia de rebaixes de l’any anterior”.

Els primers dies de la campanya porten grans descomptes del 30%, 50% i fins al 70% en roba d’hivern, abrics, calçat, infantil i roba interior. En un altre tipus de productes, com a electrònica, llar o entreteniment també hi ha interessants descomptes, d’entre el 20% i el 30% de mitjana, però que en algunes tendes superen el 50%”.

Els grans descomptes d’aquesta campanya se sumen als esforços realitzats per la distribució al llarg dels últims anys per a ajustar encara més els seus marges, oferir preus més econòmics i donar resposta a les noves necessitats de les llars.

Com tots els anys, les grans superfícies garanteixen les mateixes condicions que la resta de la temporada en la qualitat dels productes, el servei al client i l’atenció al consumidor, així com l’ús dels mateixos mitjans de pagament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 1 =