25n
25N
25N

Comença la vacunació massiva a l'Espai Clara Campoamor de Catarroja

Comença la vacunació massiva a l'Espai Clara Campoamor de Catarroja
26/05/2021 -

Catarroja compta des de hui amb el seu punt de vacunació massiva, segur i totalment operatiu. Es tracta de l’espai habilitat per l’Ajuntament de Catarroja en el carrer Clara Campoamor pel qual hui s’espera que passen 300 persones que estan citades per a rebre la primera dosi de la vacuna contra la COVID-19. Aquest vacunòdrom s’ha habilitat amb fons municipals i en coordinació amb el Centre de Salut municipal que requeria un espai ampli i que comptara amb les mesures de seguretat adequades per a, quan es disposaren de les dosis necessàries, començar amb la vacunació massiva.

“Podem dir que hui és un gran dia dins del procés de vacunació, la població de Catarroja podrà vacunar-se sense haver de desplaçar-se, en un espai adequat i segur, fruit de l’esforç entre l’administració municipal i el Centre de Salut del poble”, explica Jesús Monzó, alcalde de Catarroja. “Estem un pas més prop de superar l’actual situació de pandèmia, amb l’arribada massiva de les vacunes posem en marxa un espai que vacunarà a les nostres veïnes i veïns sense haver de traslladar-se a altres municipis, un gran esforç compensat pel benestar que suposarà per a la ciutadania”, afirma Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja.

El punt de vacunació massiva de Catarroja compta amb tres espais per a subministrar les vacunes, de manera que s’estaran subministrant tres dosis cada 3 minuts. També hi haurà una àrea destinada a la recepció i registre de les persones que acudisquen a vacunar-se, sala d’espera, zona de reanimació i un espai per a esperar durant 15 minuts una vegada subministrada la dosi. D’aquesta manera, es compleixen amb tots els requisits establits per a aquests casos i que han sigut controlats i supervisats per l’equip directiu del Centre de Salut de Catarroja. En el cas de les persones amb mobilitat reduïda, existirà la possibilitat que es desplace l’equip de vacunació fins als seus vehicles per a subministrar-li la dosi en l’habitacle.

La campanya de vacunació a Catarroja marxa per bon camí amb més de 4.000 dosis subministrades fins hui. El municipi ja va habilitar en el seu moment el Museu Antonia Mir, on es van posar les primeres dosis a les persones de major edat, així com va facilitar el transport amb autobús al centre situat a la Ciutat de les Arts i les Ciències, fins que van arribar les vacunes necessàries per a poder posar en funcionament el centre de vacunació massiva en Clara Campoamor que ha obert hui les portes a les 15 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 11 =