25n
25N
25N

À Punt començarà les seues emissions el 10 de juny

Fins ara, la televisió pública estava realitzant emissions en proves

www.apuntmedia.es

À Punt començarà les seues emissions el 10 de juny
17/05/2018 -

El passat 25 d’abril, València Extra informava de l’inici de les emissions en proves de la televisió pública valenciana. Unes emissions que estaven servint per a estabilitzar els sistemes audiovisuals i els formats. No obstant això, les proves ja han acabat, i diumenge que ve, 10 de juny, arrancaran les emissions regulars d’À Punt.

En aquest sentit, la directora general de la SAMC, Empar Marco, ha assegurat que ‘tant les proves tècniques d’emissió, com els assajos, estan resultant satisfactoris. Estem preparats per a emetre en televisió, com ja estem fent en la ràdio, la web i les xarxes socials. Estem resolent tots els problemes que han sorgit en els nous sistemes i iniciarem les emissions amb una graella completa’.

Marco ha afegit que ara el principal objectiu d’À Punt és convertir-se en uns mitjans de comunicació de referència, imprescindibles i amb bona reputació. Alhora À Punt aspira a ser l’espill que projecte valencianitat al món.

Encara es desconeix quins programes integraran la graella de programació, però el que sí que han avançat és que no faltaran els informatius, els magazins i programes d’entreteniments, així com animació infantil i productes destinats al públic familiar. I és que l’objectiu de la renovada televisió pública valenciana és convertir-se en un mitjà de comunicació de referència, ‘imprescindibles i amb bona reputació’.

De moment, la ràdio emet des de l’11 de desembre, el web des del 18 de desembre i les xarxes socials comparteixen conversa des del 13 de setembre de 2017, moment en què es va fer pública la identitat gràfica d’À Punt.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − un =