25n
25N
25N

Comença la reurbanització de quatre travessies a la Zona 0 del Cabanyal

Comença la reurbanització de quatre travessies a la Zona 0 del Cabanyal
14/01/2019 -

Les obres de reurbanització de quatre travessies a la ‘zona 0’ del Cabanyal arranquen demà i abasten els carrers d’Empar Guillem, Pescadors, Mossén Planelles, Carles Ros i Montroi, en els trams situats entre els carrers de la Barraca i Sant Pere. El regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, ha explicat que «algunes passaran a ser per als vianants, aconseguint així millorar la mobilitat i la permeabilitat per als vianants cap al mar». Els treballs, inclosos en el Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva en Municipis de la Comunitat Valenciana, duraran sis mesos i compten amb un pressupost de 541.325,78 d’euros (IVA inclòs).

La reforma d’aquestes vies inclou la renovació de les calçades i voreres amb paviment de diferents textures i materials antilliscants per fer més segura la circulació dels vianants. També es canviaran les escomeses domiciliàries, embornals i baixants amb connexions a pous de registre. A més, es crearà algun nou tram de col·lector i s’instal·laran arquetes per connectar els baixants que no estiguen comunicades amb la xarxa de sanejament.

D’altra banda, es construiran passants per al servici d’enllumenat públic i escocells, amb les seues respectives boques de reg, on posteriorment es plantarà nou arbratge. Quant al mobiliari urbà, es col·locaran forquetes per a contenidors i papereres i s’actualitzarà la senyalització vertical i horitzontal.

«Amb aquestes obres es completa gran part del compromís urbanístic amb el Cabanyal. S’han reurbanitzat multitud de carrers, a la qual cosa li seguiran places com la de Llorenç de la Flor o del Rosari», ha recordat Sarrià. «A més, de seguida s’aprovarà el Pla Especial de Protecció del Cabanyal-Canyamelar (PEC), que soterra per sempre la prolongació de Blasco Ibáñez i definirà el futur del barri des del diàleg amb la gent que l’habita».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × dos =