25n
Orgull
Orgull

Comença el procés de selecció a Burjassot de la Clavaria de Sant Roque 2021/2022 i del Clavari Major

El termini de presentació de sol·licituds és del 26 de juliol fins el 10 d’agost

Comença el procés de selecció a Burjassot de la Clavaria de Sant Roque 2021/2022 i del Clavari Major
22/07/2021 -

L’Ajuntament de Burjassot, a través d’un bàndol municipal, ha publicat els requisits per a poder formar part de la Clavaria Sant Roque 2021/2022, així com per a poder ser triat Clavari Major de les pròximes festes patronals. El termini de presentació de sol·licituds comença el 26 de juliol i finalitza el 10 d’agost, tots dos inclosos.

D’aquesta manera, les persones interessades hauran de presentar la seua sol·licitud en el Registre de l’Ajuntament, preferentment de manera telemàtica, a través de la Seu electrònica de la web municipal; o bé de manera presencial, en el Servei d’Atenció al Ciutadà, sol·licitant cita prèvia. Les persones interessades podran trobar la sol·licitud d’inscripció a la Clavaria en el mateix PDF del bàndol municipal, allotjat en la web municipal.

Per a constituir la Clavaria serà necessària la inscripció com a mínim de 15 clavaris que tinguen complits els 18 anys i estiguen empadronats a Burjassot.

Per a ser triat Clavari Major, tindran prioritat aquells sol·licitants que no hagen sigut clavaris majors anteriorment i en cas de presentar-se més d’un candidat, la forma d’elecció serà mitjançant un sorteig, que tindrà lloc el dia 13 d’agost de 2021, a les 19 hores, en el Saló de Plens de l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + divuit =