25n
25N
25N

Comença la 19 edició del Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria de la Facultat d'Economia de València

Comença la 19 edició del Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria de la Facultat d'Economia de València
29/01/2020 -

La regidora d’Ocupació i Desenvolupament Innovador, Pilar Bernabé, ha assistit hui a la inauguració de la 19a edició del Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria, que se celebra els dies 29 i 30 de gener en la Facultat d’Economia de la Universitat de València. Un esdeveniment en el qual es donen cita 37 empreses i organismes amb la finalitat de reclutar talent i oferir als i les joves claus per a millorar la seua ocupabilitat, i que la regidora Bernabé ha descrit com “el millor pont per a connectar als i les joves amb el mercat de treball”.

Bernabé ha valorat “la col·laboració entre administracions i universitats”, la que és “clau per a retenir el talent”. La regidora d’Ocupació i Desenvolupament Innovador ha recordat que l’Ajuntament de València i la Universitat de València treballen conjuntament, a través de la Càtedra MESVAL, per a “fer de València una ciutat més innovadora i sostenible on tothom puga trobar la seua oportunitat”.

L’edil ha fet una crida als i les joves per a “ser partícips en la lluita contra un dels principals obstacles del segle XXI, la desigualtat, sobretot la que es refereix a l’accés a la tecnologia i per qüestió de gènere”. En aquest sentit, Bernabé ha subratllat que “des de València Activa ens hem marcat dos objectius: lluitar contra la bretxa digital i de gènere”.

Una intervenció en la qual Pilar Bernabé ha remarcat que “en quatre anys han trobat treball més de 26.000 valencians i valencianes”. “Havíem de parar la sagnia de destrucció d’ocupació i ho hem fet. Ara estem en una altra fase, estem construint ocupació”, ha incidit. En el fòrum, un total de 37 empreses i organismes participen amb la finalitat de captar talent i donar consells als i les joves per a incrementar les seues oportunitats laborals. En aquest espai l’Ajuntament de València, a través de València Activa, compta amb un estand on informen els interessats i les interessades sobre els seus programes d’ocupació, formació i emprenedoria.

“València és el lloc ideal per a desenvolupar projectes professionals gràcies a la seua situació geogràfica estratègica, el seu creixent entorn tecnològic i la seua benvolguda qualitat de vida”, ha conclòs Bernabé, qui ha estat acompanyada del president de les Corts, Enric Morera, i el conseller d’Hisenda, Vicent Soler.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × dos =

bombers
bombers
Valencia activa