25n
25N
25N

Comença la campanya de Creu Roja per a la recollida de joguets

Sota el lema ‘Sus Derechos en Juego’, pretenen repartir joguets entre les famílies sense recursos

Comença la campanya de Creu Roja per a la recollida de joguets
18/11/2016 -

El Nadal s’acosta, i com no podia ser d’una altra manera, Creu Roja ja ha començat la seua nova campanya de recollida de joguets, amb l’objectiu de garantir el joc als xiquets més vulnerables.

Sota el lema ‘Sus Derechos en Juego’, en aquesta edició, s’han ampliat les possibilitats de col·laboració. Per tant, a més de tots els punts de recollida, situats en més de 350 localitats, també tindràs l’oportunitat de col·laborar mitjançant donacions a través de la web de Creu Roja (www.eljugueteeducativo.com), cridant al telèfon 900 22 44 90 o enviant un SMS amb la paraula ‘Juguetes’ al 28092 (1,2 euros) i al 38092 (6 euros), que es destinarà, íntegrament, a la compra de joguets.

Des de Creu Roja han assegurat que un dels col·lectius que més estan patint la pobresa en les llars són els xiquets. En aquest sentit, segons l’últim informe sobre vulnerabilitat en la infància de Creu Roja, el 52% dels xiquets afirmen haver tingut problemes econòmics greus en l’últim any, i un 47% reconeixen que passen fred en les seues cases. Unes dades alarmants que, gràcies a la labor de Creu Roja i a la col·laboració dels ciutadans, es poden canviar.

Amb aquesta nova campanya, Creu Roja pretén que cap xiquet es quede sense el seu joguet en una època en la qual tots els xiquets i xiquetes estan esperant amb il·lusió els seus regals de Nadal. Així i tot, des de Creu Roja també informen que no acceptaran joguets bèl·lics o sexistes, ja que s’han de promoure altres valors com la cooperació.

Una vegada finalitze tota la recollida de joguets, voluntaris de Creu Roja els classificaran per edat i tipologia per a, per fi, lliurar-los a totes les famílies sense recursos que ho necessiten.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 2 =