25n
25N
25N

Comença la instal·lació d’una nova passarel·la de fusta a la Devesa per accedir a la platja de la Garrofera

El camí de 125 metres de llarg connectarà el Nucli IV d’edificis habitats a la Devesa amb la platja

Comença la instal·lació d’una nova passarel·la de fusta a la Devesa per accedir a la platja de la Garrofera
09/09/2020 -

“Un nova passarel·la de fusta permetrà disposar d’un camí accessible per a que les persones amb mobilitat reduïda o en cadira de rodes puguen transitar per este camí sense necessitat de fer una volta excessiva per arribar a la platja de la Garrofera”. El vicealcalde de València i regidor de Devesa-Albufera, Sergi Campillo, ha destacat que amb “esta infraestructura l’Ajuntament respon a una reivindicació dels veïns i veïns de la Devesa que reclamaven unir el Nucli IV amb els camins perquè quedava prou desconnectat i havien de transitar sobre l’arena”.

L’Ajuntament, a través del servici Devesa-Albufera, invertirà en la construcció d’esta nova passarel·la 13.840 euros. Els treballs han començat ara amb la maquinària per regularitzar el terreny i la instal·lació del camí de fusta de 125 metres per part de la contracta SAV que s’encarrega del manteniment del bosc de la Devesa.

La passarel·la connectarà el Nucli 6 d’edificis enclavats a este paratge natural amb el camí que discorre cap a la platja de la Garrofera i que uneix la zona de l’hotel Sidi Saler amb la urbanització de la Casbah, com ha explicat Campillo.

Segons el vicealcalde i regidor de Devesa-Albufera, “estes instal·lacions, que vam començar a fer durant el mandat anterior, permeten conjugar les necessitats de la ciutadania amb el respecte cap a este entorn d’un gran valor ambiental”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − quinze =

museo prehistoria
museo prehistoria