25n
Orgull
Orgull

Comença la inscripció per als tallers d'envelliment actiu de Paiporta, que incorporen teatre i taitxí

La Regidoria de Benestar Social, Sanitat i Salut amplia les places i crea dos nous tallers amb l’objectiu de promoure la salut física i mental i la socialització de les persones majors

Comença la inscripció per als tallers d'envelliment actiu de Paiporta, que incorporen teatre i taitxí
06/09/2021 -

L’Ajuntament de Paiporta ha iniciat aquesta setmana el període d’inscripció per als tallers d’envelliment actiu, activitats gratuïtes oferides per la Regidoria de Benestar Social, Sanitat i Salut amb la finalitat de promoure la salut i la socialització de les persones majors.

Enguany s’incorporen a l’oferta dos tallers nous, de teatre i taitxí, que se sumen al ioga, l’artteràpia, la memòria i la informàtica i noves tecnologies.

Les inscripcions es poden formalitzar a l’espai Paiporta Conviu, situat al carrer Mestre Serrano número 23, de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 hores. Els requisits per a poder participar dels tallers d’Envelliment Actiu són estar empadronat o empadronada a Paiporta, tindre els 60 anys complits i ser pensionista, és a dir, no estar laboralment en actiu.

Respecte de l’última convocatòria dels tallers, la Regidoria de Benestar Social ha ampliat notablement el nombre de places oferides donat l’alçament d’algunes de les restriccions sanitàries que obligaven a reduir els grups a causa de la pandèmia.

Els objectius d’aquest programa, que s’ampliarà de cara al segon trimestre d’aquest curs, són fomentar la salut física, afavorir la bona salut mental que modere els efectes del procés d’envelliment i dinamitzar les relacions personals i grupals amb la finalitat d’evitar la solitud i el desarrelament.

Per al regidor de Benestar Social, Sanitat i Salut de Paiporta, Rafa Gadea, «l’aposta per consolidar i ampliar l’oferta dels tallers d’envelliment actiu és ferma, i per això s’ofereix un ventall de possibilitats més ampli, i encara s’ampliarà més en els pròxims mesos, ja que pensem que es tracta d’activitats fonamentals per a recuperar alguns costums que s’han perdut a causa de la pandèmia».

Gadea ha afegit que els tallers “sintonitzen a la perfecció amb la idea de promoció de la salut que portem a terme des de l’Ajuntament, des d’un punt de vista en positiu i de prevenció, a més del que suposa quant a la millora de la salut des del punt de vista comunitari”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 14 =