25n
25N
25N

Comença el procediment de contractació de les obres del futur Centre Cultural Reina 121 del Cabanyal

Comença el procediment de contractació de les obres del futur Centre Cultural Reina 121 del Cabanyal
03/05/2019 -

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest divendres iniciar el procediment de contractació per a l’execució de les obres de construcció del futur Centre Cultural Reina 121 del Cabanyal. Es tracta d’una actuació que suposarà una inversió de més de 313.000 euros

El procediment per a l’adequació d’aquest espai cultural cristal·litza ara, però va començar l’any 2017, quan la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals va iniciar, a través del Servici de Patrimoni Històric i Artístic, les actuacions necessàries per a la rehabilitació i posada en valor de l’edifici situat all número 121 del carrer de la Reina, al barri del Cabanyal. L’immoble, catalogat amb un nivell 2 de protecció, havia de ser destinat a equipament sociocultural i eixe mateix any es va contractar la redacció del projecte tècnic d’obra.

De manera paral·lela, i també en 2017, es va sol·licitar la subvenció convocada pel Programa Operatiu FEDER (de la Unió Europea) que permetia cofinançar les despeses de recuperació d’aquest patrimoni cultural. L’ajuda va ser concedida per resolució definitiva del director general d’Administració Local el 30 d’agost de 2018, per un import total de 313.122,39 euros.

Tal com ha recordat la regidora de Cultura, Gloria Tello, posteriorment, des del Servici de Patrimoni Històric i Artístic es van impulsar els tràmits administratius exigits legalment per a la contractació de les obres. I, una vegada ultimat l’expedient preparatori, es van remetre les actuacions al Servici de Contractació per a procedir a la licitació i adjudicació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + tretze =

museo prehistoria