25n
25N
25N

Comença l'asfaltat del tram municipal de l'autovia Saler

Comença l'asfaltat del tram municipal de l'autovia Saler
03/11/2020 -

Hui comencen els treballs d’asfaltat del tram municipal de l’autovia del Saler, que es realitzaran en horari nocturn amb la finalitat d’evitar molèsties que pogueren generar-se sobre la circulació dels veïns i veïnes afectats per aquesta intervenció. Així ho ha explicat la vicealcaldessa de València i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, qui ha indicat que es tracta d'”una actuació amb la qual es reposarà el comunicat de l’asfaltat que es trobava molt deteriorat”.

El projecte comprén repavimentar l’autovia del Saler en el tram municipal d’entrada a la ciutat. Els treballs que comencen hui consisteixen en la renovació del paviment, en tota la seua extensió en el tram que comprén des de la glorieta del Saler fins a “P.K.3”, incloent-hi les dues calçades i les corresponents vies de servici.

Gómez ha assenyalat que aquest tram es trobava en “un estat molt deteriorat i amb l’existència visible d’abundants apedaçaments”. Per a resoldre aquestes deficiències, l’actuació consistirà en un recrescut del paviment mitjançant una capa de 6 cm d’aglomerat de rodadora porfíric. “D’aquesta manera millorem la seguretat viària d’aquest tram, ja que és utilitzat per moltíssims veïns i veïnes de la ciutat i de l’àrea metropolitana diàriament”, ha assegurat la vicealcaldessa.

L’import total del projecte ascendeix a 551.299,98 euros i el termini d’execució de l’obra serà d’un mes, a partir de hui, per la qual cosa es preveu que estarà finalitzat el pròxim mes desembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 18 =