25n
25N
25N

Comença a alçar-se l'hospital de campanya de València

Es preveu que els hospitals de campanya estiguen acabats a la fi de la setmana que ve

Comença a alçar-se l'hospital de campanya de València
02/04/2020 -

La Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria de Justícia de la qual depenen Emergències, ha contractat la construcció de tres hospitals de campanya, un per a cada província de la Comunitat Valenciana. Així, després d’acabar les obres de condicionament dels solars, ja ha començat a alçar-se els hospitals de campanya de València i Castelló.

Es preveu que aquests hospitals de campanya estiguen acabats a la fi de la setmana que ve, moment en el qual començaran a arribar els pacients per a alliberar els hospitals públics valencians. Aquests tres hospitals de campanya se situaran al costat d’hospitals de referència de les tres províncies, i suposaran un increment de 1.100 nous llits en el sistema hospitalari públic, que es distribuiran en 500 llits per a València, 400 per a Alacant i 200 per a Castelló.

Hospital de campanya de Castelló

D’aquesta manera, l’hospital de campanya de València se situarà en una parcel·la, d’entre 2.500 i 3.000 metres quadrats, pròxima a l’hospital de La Fe, mentre que els de Castelló i Alacant s’alçaran junts als Hospitals Generals de cadascuna de les províncies.

Una vegada passe aquesta crisi sanitària i es desmunten les instal·lacions, podran ser utilitzades de nou per l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, ja que estan dissenyades per a ser condicionades per a qualsevol altra situació de crisi, com a inundacions, grans incendis o terratrémols.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 2 =