25n
25N
25N

Els comerços de Mislata promocionen les seues rebaixes amb cartells en valencià

La regidoria de Promoció del Valencià ajuda al comerç minorista a impulsar l’ús social de la llengua

Els comerços de Mislata promocionen les seues rebaixes amb cartells en valencià
04/07/2019 -

La regidoria de Promoció del Valencià de Mislata, a través de l’Agència Municipal Aviva-Mislata, ha coordinat una nova edició de la campanya “Rebaixes i descomptes” per a impulsar l’ús social del valencià en els comerços de la ciutat. El Consistori està repartint 2.000 cartells i 5.000 etiquetes on consten les paraules “abans” i “llaura” per a posar el preu rebaixat. Els destinataris de la campanya són els xicotets comerços i els clients que acudeixen habitualment a aquests locals.

Aquest matí la regidora Promoció del Valencià, Ana María Julián, i el regidor de Comerç, Toni Arenas, han passat per diferents comerços del municipi per a repartir els cartells de la campanya. “A més d’ajudar els comerciants a senyalitzar els seus descomptes de rebaixes, aquesta campanya serveix també per a reforçar l’ús social de la llengua i per a formar una imatge unitària entre els comerços de la població amb el valencià com a nexe d’unió”, afirmava Ana María Julián. Per part seua, el nou titular de Comerç, Toni Arenas, ha aprofitat aquesta iniciativa per a visitar també alguns comerços i ha afirmat que des de la regidoria “es continuaran realitzant programes de promoció i estímul per al petit i mitjà comerç local”.

La campanya, que és compartida amb molts altres municipis valencians amb Agències de Promoció del Valencià, compta amb el finançament d’una beca de la Diputació de València per als dissenys de la campanya, elaborats per alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 5 =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent