25n
Orgull
Orgull

Els comerços de Mislata promocionen les seues rebaixes amb cartells en valencià

[ca:]La regidoria de Promoció del Valencià col·labora amb el comerç local per a impulsar l’ús social del valenciàLa concejalía de Promoció del Valencià colabora con el comercio local para impulsar el uso social del valenciano

Els comerços de Mislata promocionen les seues rebaixes amb cartells en valencià
01/07/2021 -

La regidoria de Promoció del Valencià de Mislata, a través de la Xarxa Pública de Serveis Lingüístics Valencians, ha coordinat una nova edició de la campanya “Rebaixes i descomptes” per a impulsar l’ús social del valencià en els comerços de la ciutat. L’Ajuntament està repartint 2.000 cartells de “Rebaixes” i “Descomptes”, així com 5.000 etiquetes on consten les paraules “abans” i “ara” per a posar el preu rebaixat. Els destinataris de la campanya són els xicotets comerços i la clientela que acudeix habitualment a aquests establiments.

Com indica l’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, “aquesta campanya, a més de promocionar l’ús del valencià com a nexe d’unió, busca formar una imatge unitària entre els comerços de la població”. D’altra banda, ha assegurat que el govern de Mislata continuarà al costat del comerç local com “ja ha demostrat durant la pandèmia”. Per part seua, la regidora de Promoció del Valencià, Ana María Julián, al costat del regidor de Comerç, Toni Arenas, han passat per diferents establiments del municipi per a repartir els cartells i donar a conéixer la campanya entre els comerciants. “Portem anys realitzant aquesta campanya, ja que el nivell d’acceptació, tant per part dels comerços com de la clientela, és molt alt. Són els mateixos comerços els que es dirigeixen a l’Ajuntament per a sol·licitar la seua participació”, apunta Ana María Julián.

D’altra banda, el regidor de Comerç, Toni Arenas, ha aprofitat aquesta iniciativa per a visitar també alguns comerços i ha avançat que “en molt pocs dies posarem en marxa la tercera convocatòria del Pla Resistir Mislata per a arribar a tots els sectors que ens quedaven per ajudar”.

La campanya, que és compartida amb molts altres municipis valencians de la Xarxa Pública de Serveis Lingüístics Valencians, compta amb el finançament d’una beca de la Diputació de València per als dissenys de la campanya.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 15 =