25n
25N
25N

Els comerços de Massamagrell repartiran aquest Nadal 10.000 euros en premis

Els comerços de Massamagrell repartiran aquest Nadal 10.000 euros en premis
16/12/2020 -

L’Ajuntament de Massamagrell juntament amb l’Associació de Comerciants de Massamagrell ha llançat, un any més, la campanya de Nadal per a fomentar les compres de la ciutadania del municipi en el comerç local.

La campanya pretén que absolutament tots els comerços de la localitat, pertanguen o no a l’Associació de Comerciants, s’adherisquen a la iniciativa, i repartisquen premis a aquells veïns i veïnes que compren en els seus establiments. D’altra banda, la campanya també té la finalitat de motivar a la ciutadania a comprar en els comerços locals ajudant així a la reactivació econòmica.

Els comerços que participen en aquesta iniciativa entregaran a la seua clientela, una papereta per a participar en el sorteig que es realitzarà el dia de Reis, i que compta amb diversos premis dividits en una targeta de 1.000 €, dues targetes de 500 €, huit targetes de 250 €, deu targetes de 100 € i 100 targetes de 50 €, sumant un total de 10.000 euros en premis.

“Absolutament tots els comerços del poble, sense importar que pertanguen o no a l’Associació de Comerciants, poden participar en aquesta iniciativa que el que cerca és avivar i impulsar al consum en els comerços locals”, comenta l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

Ara més que mai, és indispensable fomentar el comerç local i crear noves iniciatives que ajuden a tirar avant en aquests temps difícils, és per això que l’Ajuntament de Massamagrell continua fent costat al comerç amb aquesta iniciativa i altres llançades recentment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 17 =