25n
25N
25N

Els comerços de Carcaixent reparteixen més de 5.000 regals

Els comerços de Carcaixent reparteixen més de 5.000 regals
28/09/2020 -

Els establiments i comerços de Carcaixent estan repartint durant aquests dies més de 5000 regals dins de la campanya «Fem-ho bé. Comprem a Carcaixent» impulsada per la Regidoria de Promoció Econòmica. Els prop de 360 comerços i establiments adherits han distribuït per cada compra realitzada 70.000 paperetes “rasca i guanya” on les i els clients podien guanyar una de les 5.000 bosses o 100 carros de la compra. De forma simultània, s’està repartint en cada domicili un imant amb la imatge i eslògan de la campanya amb l’objectiu que la tinga present cada dia la importància de comprar prop de casa.

La campanya publicitària, que va arrancar el passat mes de juliol, està basada en set eslògans elaborats pels i les comerciants a partir d’unes dinàmiques realitzades durant l’estat d’alarma i que tenien com a objectiu fomentar la participació i implicació del sector en tot el procés creatiu. L’objectiu dels missatges, segons han explicat des de la Regidoria de Promoció Econòmica, és generar en la ciutadania un sentiment de col·lectivitat al voltant del comerç local i fer veure que, per a poder avançar en la difícil situació econòmica en la qual ens trobem, és necessari l’esforç de totes i tots.

La regidora de Promoció Econòmica, Sara Diert, ha volgut recordar que un dels objectius d’aquesta campanya ha estat incentivar la compra en el comerç local per reconéixer tota la tasca realitzada durant el confinament, «els i els nostres comerciants són els han continuat eixint al carrer i ens han ajudat a seguir amb les nostres vides amb un mínim de normalitat, per això hem de tindre present què comprar a Carcaixent és fer-ho bé, per nosaltres, pels nostres comerços i el nostre futur».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =

bombers
CCCC
bombers