25n
25N
25N

El comerç local d'Alfafar informarà des de MediteRadio durant tota la setmana

L’emissora MediteRadio retransmet en directe des de la Sala Permanent de l’Ajuntament d’Alfafar per a tractar temes d’interés sobre el comerç local

El comerç local d'Alfafar informarà des de MediteRadio durant tota la setmana
07/02/2017 -

Del 6 al 10 de febrer l’emissora MediteRadio retransmet en directe des de la Sala Permanent de l’Ajuntament d’Alfafar per a tractar temes d’interés sobre el comerç local d’Alfafar.

Cada dia de 8:00 h a 12:00 h del matí s’emetrà en directe des d’Alfafar una àmplia programació per a tractar l’actualitat del comerç local parlant així dels diferents temes d’interés per a totes les persones que formen part d’una xicoteta o mitja empresa.

Esta participació amb MediteRadio s’ha dut a terme gràcies a l’Associació de Comerciants i Professionals d’Alfafar (ACYPAL). Durant tota la setmana, el comerç serà el protagonista amb tertúlies, taules redones i espais dedicats en la major part del temps al comerç local.

En la programació participaran tertulians i tertulianes experts en comerç com Mauro Lorenzo, president de ACYPAL, i diferents tècnics especialitzats en el tema. A més, intervindrà l’alcalde, Juan Ramón Adsuara, i alguns dels regidors i regidores de l’Ajuntament d’Alfafar.

Es tractaran diferents assumptes com l’oci responsable, la història del comerç d’Alfafar o les fires de ACYPAL. També es respondrà a qüestions relacionades amb el comerç local que han fet directament les i els comerciants del municipi.

Des de l’Ajuntament Alfafar es promouen activitats que ajuden a difondre el comerç local i tot el que li envolta. Durant esta setmana a través del dial 101.9 FM els veïns i veïnes estaran informats sobretot el que esdevé en el comerç d’Alfafar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 16 =