25n
25N
25N

El comerç de Carcaixent organitza una campanya de promoció per a Halloween

El comerç de Carcaixent organitza una campanya de promoció per a Halloween
25/10/2019 -

Amb motiu de la festivitat de Halloween, diverses entitats comercials de Carcaixent en col·laboració amb la Regidoria de Comerç i el Consell Municipal d’Infància i Adolescència han organitzat diverses iniciatives promocionals al voltant del dia 31 d’octubre dins de la campanya “Ací no hi ha truc, hi ha tracte” per valorar la proximitat del tracte del comerç local.

22 establiments comercials s’han sumat a la campanya i durant tota la setmana vinent tindran els aparadors decorats amb motius relacionats amb aquesta celebració. El dia 31 tindran lloc les activitats centrals. Des de les 18.00 hores els xiquets i les xiquetes podran disfressar-se i passar pels comerços participants on se’ls repartiran caramels i llepolies. A la nit, a les 23.00 hores l’associació Conti-Go organitza en la Penya Esportiva una festa de Halloween i un concurs de disfresses per a majors de 16 anys. Les activitats continuaran el dissabte 2 de novembre amb un taller de galetes al Mercat Municipal a càrrec de Dolces Temptacions.

Els comerços participants tindran un adhesiu a les seues portes que els identifica com a participants i s’ha repartit en els centres escolars uns mapes amb un recorregut perquè els xiquets i xiquetes puguen fer la seua ruta. Com han assenyalat des de la Regidoria de Comerç, l’objectiu de la campanya és mostrar el caràcter «amic i proper» que té el comerç local obrint les seues portes i fer-lo visible com a element diferenciador d’altres models comercials.

Una nova part d’aquesta campanya és la implicació i participació del Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència, òrgan màxim de participació democràtica dels xiquets, xiquetes i adolescents de la nostra localitat, que ha aportat idees per al disseny de les activitats. A més, els i les components del consell seran qui avaluen els aparadors, les disfresses de comerciants i el desenvolupament de les diferents propostes per tal de poder transmetre als comerços les seues impressions i les oportunitats de millora de cara a la pròxima campanya.

halloween carcaixent

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + dinou =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent