25n
25N
25N

Comerciants i autònoms d'Alfafar coneixen les claus perquè el client torne

Comerciants i autònoms d'Alfafar coneixen les claus perquè el client torne
10/05/2019 -

Més de 20 comerços, persones autònomes i emprenedores d’Alfafar i municipis veïns es van donar cita dimecres passat en el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alfafar per a conéixer les claus del màrqueting, de la mà de professionals acreditats en consultoria estratègica.

“El moment de la veritat: aconseguir que el teu client torne” ha sigut la primera formació que s’ha dut a terme dins del cicle de cursos enfocats a comerciants i persones autònomes fruit de la col·laboració entre l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) de l’Ajuntament d’Alfafar i la Cambra de Comerç de València.

En aquesta primera formació, les i els assistents van poder familiaritzar-se amb nous conceptes del màrqueting i amb multitud d’estratègies per a conéixer a la seua clientela amb l’objectiu de millorar la gestió comercial i adaptar l’oferta a les necessitats del públic real i potencial.

Així mateix, la Cambra de València va posar a la disposició dels comerciants i persones autònomes d’Alfafar tota la cartera de serveis gratuïts disponibles per a empreses com són el diagnòstic de punt de venda, el coaching digital i els quaderns didàctics de l’entitat.

L’ADL d’Alfafar i la Cambra de Comerç col·laboraran al llarg de l’any en el desenvolupament d’altres quatre formacions relacionades amb el màrqueting, l’atenció eficient al client i innovador.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + dinou =