caixa popular

Comerciants d'Orriols celebren una festa el 8 de juliol

Comerciants d'Orriols celebren una festa el 8 de juliol
05/07/2017 -

La regidoria de Comerç i l’Associació de Comerciants i Professionals dels Orriols s’han unit per primera vegada amb l’objectiu de “dinamitzar l’economia i els comerços del barri, que són molts i molt variats”, tal com ha anunciat hui el regidor de Comerç, Carlos Galiana.

Les nombroses botigues que formen part de l’associació han programat activitats durant tot el dissabte, des de les 11.00 fins a les 21 hores. La programació inclou durant tot el matí iniciatives com ara tallers per als més xicotets i xicotetes de pintacares i també tallers infantils i contacontes que tractaran la temàtica del reciclatge.

Un show de circ reciclat, un torneig d’escacs per a xiquets i principiants (i un altre per a adults), un concurs infantil de dibuix titulat “com és el teu barri”, són altres de les activitats que estan programades per al matí i de les que es podrà gaudir amb tota la família.

Ja a la vesprada, la festa al carrer continuarà amb obsequis als assistents de plantes aromàtiques, sortejos dels regals que donen els comerciants i professionals dels Orriols. A més, els comerciants i professionals, així com altres entitats del barri, comptaran cadascun amb un estand propi que es podrà visitar. També hi haurà un estand d’agricultura ecològica.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + setze =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC