caixa popular

Comencen les reunions de coordinació amb el Fòrum Festes de Xirivella

Comencen les reunions de coordinació amb el Fòrum Festes de Xirivella
07/06/2017 -

Ja han començat les reunions amb el Fòrum Municipal de Festes de Xirivella per a coordinar les activitats previstes durant les festes majors de 2017 tant a la zona centre com al barri de la Llum el mes de setembre.

El Fòrum Festes és un òrgan consultiu que en els últims anys s’ha consolidat com a plataforma ciutadana de vital importància. Agrupa representants del teixit associatiu del municipi i la seua opinió es té molt en compte des de l’equip de govern per a dissenyar i coordinar les festes locals.

Segons la Regidora de Festes i Economia del Bé Comú, María José García Grande, “l’Ajuntament té el propòsit ferm d’escoltar i recollir suggerències de tots els col·lectius vinculats a les festes, amb l’objectiu de fer que el Fòrum siga un espai obert que promoga la participació de la ciutadania en la presa de decisions, apropant la gestió municipal i facilitant informació sobre activitats i serveis a través del diàleg i l’intercanvi d’opinions”.

Les Festes Majors de Xirivella 2017 arrancaran el 31 d’agost amb el Pregó Institucional i acabaran el dia 10 de setembre. Un dels actes més esperats és el “Paelles i colles”, que enguany se celebrarà el dissabte 16 de setembre a la zona centre, tal i com s’ha consensuat en el Fòrum Festes. Al barri de la Llum les paelles es cuinaran el dissabte 9 de setembre.

Enguany se celebrarà la segona edició de la “Marxa de Colors de Xirivella”, després de la gran acollida ciutadana de l’any passat i torna el ja consolidat “Passeig per l’Horta”. A més, la plaça de Gerardo Garcés torna a ser l’escenari de “La nit més llarga”, una macro discomòbil per a celebrar la Nit de les Figues.

Un any més, les festes del barri de Sant Ramón se celebraran l’última setmana d’agost i les de l’avinguda de la Pau seran la segona quinzena de setembre.

La Regidoria de Festes i el Fòrum Festes continuen elaborant el programa complet per a fer de les festes del 2017 una de les més recordades pels veïns i veïnes.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios