caixa popular

Comencen les Jornades de Cítrics i Cultius Alternatius de Caixa Rural Torrent

Les ponèncias tindran lloc a les 19 hores en el saló d’actes de Caixa Rural Torrent fins el dijous

Comencen les Jornades de Cítrics i Cultius Alternatius de Caixa Rural Torrent
14/02/2018 -

El saló d’actes de Caixa Rural Torrent va acollir ahir l’obertura de les Jornades de Cítrics i Cultius Alternatius de Caixa Rural Torrent, unes jornades formatives en les quals Caixa Rural Torrent gràcies al seu Fons Social i en col·laboració amb l’Ajuntament de Torrent intenta potenciar el sector agrícola i citrícola.

L’encarregat d’obrir aquestes jornades va ser Vicent Peiró Villaroya, president de Caixa Rural Torrent, qui va donar la benvinguda a tots els assistents i els va desitjar en nom de l’entitat que gaudiren de la programació de les jornades. En aquesta sessió d’obertura Ester Marco Noales, doctora en Biologia i investigadora de l’IVIA, va basar la seua intervenció en la problemàtica de les noves malalties bacterianes dels cítrics; Xylella fastidiosa, Huanglongbing (HLB). Per la seua banda, Alejandro Tena Barreda, doctor i investigador de l’IVIA, va parlar de la identificació, distribució i contenció del vector Huanglongbing (HLB), Trioza erytrea.

El regidor d’Espais Públics, José Antonio Castillejo i el regidor de Gestió de Recursos, Andrés Campos, no van faltar a l’inici d’aquest cicle de conferències que seguiran aquesta vesprada a les 19h amb Vicente Dalmau Sorlí, centrant-se en la prevenció i eradicació de noves malalties dels cítrics. El divendres es clausurarà amb Ángeles Forner parlant de la diversificació comercial.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + huit =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris