25n
25N
25N

Comença un nou curs en la Sala d'Exposicions de la Casa de Cultura de Burjassot

Comença un nou curs en la Sala d'Exposicions de la Casa de Cultura de Burjassot
12/09/2016 -

A partir d’este mateix mes de setembre, les millors mostres d’Arts Plàstiques tornaran a decorar de bon art les parets de la Sala Principal d’Exposicions de la Casa de Cultura de Burjassot. El 12 de setembre, l’artista plàstica Ana Ibáñez García presentarà “Escap-arte”, una mostra pictòrica que es podrà visitar fins al 29 de setembre.

“Escap-arte”, l’obra que ens presenta Ana Ibáñez, a Burjassot, mostra dues temàtiques diferenciades però davall un mateix estil, amb una tècnica mixta d’acrílic i d’oli que incorpora també el collage i algunes transferències per a marcar el joc de reflexos en els seus aparadors.

Els seus quadros són el resultat d’un treball previ: captar amb la seua cambra la realitat i transformar-la al seu gust, buscant un contingut en formes i colors, així com adequar en un sol pla el conjunt de moments que es plasmen en un discórrer d’idees i valors, en l’espai i en el temps de la seua empremta personal. Dins del seu àmbit figuratiu juga amb la imatge, transformant eixa realitat al seu capritx, segons el que el seu instint discursiu i la seua pròpia interpretació són capaços de plasmar i concebre, amb una finalitat tant estètica com comunicativa.

Ana Ibáñez, burgalesa de naixement, va començar els estudis de dibuix en l’Acadèmia Provincial de Pintura de Burgos. Va continuar la seua formació de pintura a València, concretament en L’Escola d’Artesans, en l’Acadèmia Segle XXI i en l’Acadèmia de Pintura i Dibuix Alfha, dirigits tots ells per pintors de reconegut prestigi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − catorze =