caixa popular

Comença el taller d'ocupació per als joves amb "Alcàsser obert"

Comença el taller d'ocupació per als joves amb "Alcàsser obert"
30/05/2017 -

Este dilluns va tindre lloc l’inici del Taller d’Ocupació “Alcàsser Obert” destinat als joves del poble que s’impartirà en les aules del Centre Social (antic Ambulatori) . La presentació ha contat amb tot l’equip docent i directiu, l’alcaldessa Eva Zamora i la regidora d’ocupació Paqui Abella.

img-20170529-wa0000_1496055179322“Alcàsser Obert” és un projecte mixte de formació i ocupació subvencionat conjuntament pel SERVEF i l’Ajuntament d’Alcàsser del que es beneficien 10 joves inscrits en el programa de Garantia Juvenil per a facilitar-los la seua inserció laboral . Tindrà una durada de 12 mesos i contindrà la formació teòrica alternant amb les pràctiques formatives i treball remunerat amb el salari mínim interprofessional. El projecte estarà destinat a recavar l’opinió i grau de satisfacció dels usuaris dels diferents serveis municipals a través d’enquestes, per a després processar tota la informació amb les eines de TIC’s. Amb el projecte es compleix una doble finalitat: per una banda aconseguir millorar la qualificació professional del grup d’alumnat i per una altra permetrà millorar l’administració local i optimitzar els recursos de l’Ajuntament.

Amb motiu de l’inici del Taller, l’alcaldessa d’Alcàsser Eva Zamora ha animat al grup de l’alumnat-treballadors que “aprofiten l’oportunitat al màxim, que traguen el màxim benefici d’aquesta oportunitat que tenen al seu abast per a la millora de les seues expectatives laborals en el futur “


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 11 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats