25n
25N
25N

Comença el rodatge de la pel·lícula 'Paella Today!' a València

València Extra ha parlat amb l’actor Pablo Rivero que formarà part de l’elenc d’aquest llargmetratge valencià

Comença el rodatge de la pel·lícula 'Paella Today!' a València
30/09/2016 -

Dilluns que ve, 3 d’octubre, comença, pels llocs més emblemàtics de València, el rodatge del llargmetratge ‘Paella Today!’. Una comèdia, escrita i dirigida per César Sabater, que pretén descobrir el caràcter mediterrani dels valencians, així com enaltir la bellesa de la ciutat de València i les seues icones més característiques, com la paella.

D’aquesta manera, aquest film, que es considera una gastrocomedia mediterrània, explica la història de dos íntims amics, Pep (Pablo Rivero) i Vicent (Pau Gregori), que s’enfrontaran per una xica especial coneguda com Mar (Olga Alamán). Aquest trio amorós emocionarà i farà gaudir als espectadors, però a més, tindrà com a fil conductor la paella.

‘Paella Today!’, que s’estrenarà a  2017, és una pel·lícula plenament valenciana. Per aquest motiu, han volgut comptar no solament amb una producció totalment de la ciutat, sinó que a més compta, d’una banda, amb el suport de l’Institut Valencià de l’Audiovisual i la Cinematografia (IVAC) i, per una altra, amb diferents personatges valencians que no han dubtat en acceptar cameos en aquesta pel·lícula, com per exemple, Carmen Alcayde, Ximo Bayo o Marta Berenguer, entre uns altres.

En la roda de premsa, els actors Pablo Rivero, Olga Alamán i Pau Gregori han afirmat que aquesta pel·lícula és un regal tant pel bon ambient que es respira, del que hem pogut ser testimonis durant la presentació, com pel treball tan ben fet que ha realitzat el director César Sabater, que s’estrena en el llargmetratge i que, a més, ha confessat que s’ha inspirat en una història personal de desengany amorós.

Amb un pressupost que ronda els 400.000 euros i un acord de distribució nacional, ‘Paella Today!’ disposarà d’una versió novel·lada del guió en la qual podrem descobrir més detalls sobre València o els orígens de la paella.

València Extra, ha pogut parlar amb l’actor Pablo Rivero, que ens ha explicat més sobre la pel·lícula:

Tens un paper protagonista en ‘Paella Today’, T’assegues identificat amb el personatge de Pep?

Com les bones comèdies, tots els personatges són bastant pintorescs, estan portats una mica a l’extrem per a traure punta a tot. Són personatges que tenen valor en conjunt, i no individualment. Funciona molt bé en contraposició amb el de Pau o amb el d’Olga.

Amb el meu personatge el que intent és donar-li la major veritat. Sempre respectant al personatge, parlant amb el director per a trobar el que volem projectar amb ell. Però quan ho tenim clar, el meu treball és intentar integrar-ho i despullar-me perquè no quede extern i la gent pense que puc arribar a ser així. Llavors, quan et diuen que eres igual que el personatge és un piropazo perquè el noranta per cent de les vegades no eres igual que el personatge.

A més, Pep és pintor, i a mi m’agrada pintar, però ell és molt més hipster, interessant, ha tingut més fracassos amorosos, és més looser que jo. Pep porta una vida més sedentària fins que arriba el personatge de Mar que posa als dos galls del corral a competir.

Has comentat que tenies ganes de fer comèdia i, a més, amb el bon ambient que es respira serà tot molt més fàcil.

Sí, Nosaltres ja hem implantat esta forma de treballar. També la majoria hem fet molt teatre, i amb el teatre es treballa molt en grup. Crec que és la millor manera per a treballar, i més en comèdia, perquè si estem tots més relaxats, el guió pot créixer moltíssim i eixir coses millors.

Tants anys estiuejant a la Comunitat Valenciana, T’has menjat una bona paella?

Sí, clar. A mi m’encanta. Bé m’agrada molt l’arròs negre i l’arròs a banda.

En quins altres projectes estàs treballant?

Tenim per estrenar una altra pel·lícula, que vaig rodar a València, que es diu ‘Neckan’ de Gonzalo Tapia, i després torne a ‘Cuéntame’.

A més, hem vist que estàs involucrat en el projecte de ‘Juegaterapia’.

Sí, tinc un vincle molt especial amb ‘Kiehls’, una marca de cremes que a més compleix ara deu anys. I bé, tinc una relació molt especial perquè a més que m’agrada com a marca, crec que fan una labor molt important que és aprofitar tota aquesta repercussió que tenen per a donar suport moltes causes solidàries. I a més, de debò. A nosaltres sempre ens demanen coses molt externes i, ací, tens l’oportunitat de parlar amb la gent que ho organitza i que ho viu, conéixer als xiquets… Llavors, amb ‘Juegaterapia’ tenen una relació molt especial perquè fan la vida molt més fàcil a xiquets que tenen una situació molt complicada. Molts xiquets que, des de xicotets, no ixen d’un hospital. Crec que aquestes accions són absolutament necessàries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 1 =