caixa popular

Comença el procés de neteja específica dels carrers de Manises

Comença el procés de neteja específica dels carrers de Manises
25/01/2018 -

Amb l’objectiu de tindre una Manises més neta i agradable, la Regidoria de Medi Ambient ha començat el procés de neteja d’orins i taques dels carrers de tot el municipi.

Aquestes neteges començaren pel barri de la Finca Roja després d’escoltar els problemes i les propostes dels veïns i veïnes d’aquesta zona. Es tracta d’unes neteges específiques per a eliminar les taques d’orins dels cantons, façanes, fanals i mobiliari públic que donen una imatge de brutícia que l’Ajuntament de Manises vol evitar. Una labor que necessita també la col·laboració de tots els veïns i veïnes perquè els carrers de Manises es mantinguen nets.

El procediment és lent, ja que les taques s’han de netejar de manera individual, impregnant-les d’un producte desinfectant primer, per després realitzar un rentat i aclarit. Aquest procés suposarà un gran esforç econòmic, de recursos logístics i de personal per al Consistori maniser.

El regidor de Medi Ambient, Rafael Mercader, ha afirmat que «el compromís d’aquest equip de govern en tindre una Manises més neta i saludable ens ha portat a realitzar aquestes neteges específiques al llarg de tot el municipi, les quals necessitaran un gran esforç, però que sense dubte milloraran la imatge de la nostra ciutat».


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 5 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris