25n
25N
25N

Comença el curs a les Aules Col·labora d'Alfafar

Comença el curs a les Aules Col·labora d'Alfafar
30/09/2019 -

Alfafar, a través de la seua àrea de Benestar Social, ha posat en marxa, un altre any més el programa Aules Col·labora en els centres escolars CEIP Orba, CEIP La Fila i l’IES 25 d’Abril. El projecte, que es va iniciar en 2014 convertint-se en pioner, és un programa d’intervenció socioeducativa que es desenvolupa com un pla de suport a tots els estudiants del municipi menors de 16 anys.

El treball de les i els docents en aquest programa consisteix a aportar motivació perquè els xiquets i xiquetes continuen apostant per ells i elles mateixes. D’aquesta forma, s’aconsegueix crear igualtat d’oportunitats entre tots els i les menors d’Alfafar. Ensenyant-los a crear uns hàbits i rutines diàries per a millorar el seu rendiment escolar i d’habilitats socials, objectius que a poc a poc van veient la seua evolució positiva en els resultats acadèmics.

Així mateix, les Aules Col·labora persegueixen la normalització educativa de les i els menors, proporcionant-los els instruments necessaris per a desenvolupar-se plenament en aquells aspectes que facilitaran la seua inclusió acadèmica i social.

El projecte es duu a terme durant tot l’any lectiu, cada dia, de 17.30 h a 19.30 h i durant els mesos de juliol i agost es converteix en Estiu Lúdic amb l’obertura de menjadors escolars i amb activitats lúdiques i educatives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =

CCCC
torrent