25n
Orgull
Orgull

Els menjadors escolars 365 dies a l'any de Paterna reparteixen 17.289 menús des de l'inici de curs

Durant el curs s’han repartit 14.751 menús i al juny i juliol s’han entregat més de 3.000 menús a xiquets i xiquetes de Paterna per a lluitar contra la fam infantil

Els menjadors escolars 365 dies a l'any de Paterna reparteixen 17.289 menús des de l'inici de curs
03/08/2021 -

El servei de menjador escolar 365 dies a l’any que presta l’Ajuntament de Paterna de manera permanent en dos col·legis públics de la ciutat ha repartit des de l’inici del curs escolar 2020-2021 fins hui un total de 17.289 menús.

Així ho ha revelat el regidor d’Atenció a la Infància i Educació, David Fortea, qui ha destacat que “aquest programa posat en marxa en 2015 per l’equip de govern socialista per a garantir que cap xiquet ni xiqueta de Paterna passe fam està demostrant ser fonamental per a moltes famílies paterneras, sobretot des que s’iniciara la pandèmia”.

De fet, el servei, que fins a març de 2020 es prestava de manera presencial, s’ha substituït a causa de l’extraordinària situació sociosanitària que travessem pel lliurament d’un servei d’àpats diari de menjar i berenar saludables a cada xiquet o xiqueta.

D’aquesta manera, durant el curs escolar 2020-2021 s’han repartit un total de 14.751 menús, però el programa es manté actiu durant períodes no lectius, per la qual cosa al juny i juliol s’han entregat més de 3.000 menús a xiquets i xiquetes de Paterna.

El servei, dirigit a totes aquelles famílies que són remeses a través dels Serveis Socials municipals, continuarà prestant-se diàriament durant el mes d’agost i fins a l’inici del curs, moment en el qual continuarà prestant-se en els dies no lectius com és habitual.

Tal com ha destacat el regidor Fortea “l’Ajuntament fa un esforç extraordinari per a proporcionar aquest servei cada dia no lectius de l’any i continuar fent costat així a les famílies paterneres que més el necessiten”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =